Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2008

Διαδημοτική δικτύωση Νεολαίας ΠΑΣΟΚ.

Συντροφοι της Β2 ενωθειτε!
Προτασεις και θεσεις απο τοπικη σε τοπικη με σκοπο την ανταλλαγη αποψεων, την ενεργοποιηση των Νεων σε ολες τις οργανωσεις και την συστρατευση στο ΠΑΣΟΚ για την Δημοκρατικη Αλλαγη που χρειαζεται η Ελλαδα.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΖΥΜΩΣΗΣ...
ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΣΙΜΠΟΥΣΙΑ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΤΑΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΑΦΟΥ ΕΤΣΙ "ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ" ΚΑΛΥΤΕΡΑ Η ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΖΥΜΩΣΗ!
ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ!!!

Ανώνυμος είπε...

Εγώ λέω να το κάνουμε στο νουντλ μπαρ γιατί δεν έχω ξαναφάει.'Η καλύτερα Μέθεξη Ηράκλειο για μπύρες που είμαι και μόνο μου το δύστυχο(lol)...

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗ ΣΑΣ ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΤΗΣ Β2 ΕΙΝΑΙ:
ΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ. ΠΑΠΑΓΟΥ, ΧΟΛΑΡΓΟΣ, Π.ΨΥΧΙΚΟ, ΝΕΟ ΨΥΧΙΚΟ, ΦΙΛΟΘΕΗ, ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ.
ΤΑ ΔΥΤΙΚΑ. ΠΕΥΚΗ, ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ, ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ, Ν.ΕΡΥΘΡΑΙΑ.
ΤΑ ΒΟΡΕΙΑ. ΧΑΛΑΝΔΡΙ, ΜΑΡΟΥΣΙ, ΚΗΦΙΣΙΑ, ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ, ΜΕΛΙΣΣΙΑ, ΠΕΝΤΕΛΗ.
ΚΑΙ ΟΙ WANNA BE! N.ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ, Ν.ΗΡΑΚΛΕΙΟ, Ν.ΙΩΝΙΑ, Ν.ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ, ΓΑΛΑΤΣΙ.

Ανώνυμος είπε...

Καλό ξεκίνημα σύντροφοι ελπίζουμε να μας κάνετε τη τιμή να συμμετέχετε στο διάλογο μας στο blog της νεολαίας καματερού http://neolaiakamaterou.blogspot.com/

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ

ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΦΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΤΟ BLOG ΤΗΣ "ΒΟΡΕΙΑΣ ΑΘΗΝΑΣ" ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΘΥΜΑΤΑ ΑΣΥΣΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΚΑΚΕΝΤΡΕΧΗΣ ΣΠΕΚΟΥΛΑΣ, ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΙΣΧΡΩΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΩΝ.
ΣΠΕΚΟΥΛΑΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΔΙΑΔΡΑΜΑΤΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ ΕΠΙΠΕΔΟ.
ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΩ ΠΩΣ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΑΘΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΙΑΛΟΓΟΥ ΟΡΑΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΘΕΣΕΩΝ.
ΕΠΙΣΗΣ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ BLOG ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ.
ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙ ΤΑ ΚΑΚΕΝΤΡΕΧΗ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΣΚΟΠΟ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ.
ΤΟΝΙΖΩ ΠΩΣ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ Β2 ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ, Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΓΡΑΜΜΙΣΜΕΝΗ ΜΕ ΗΘΟΣ, ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΣΤΑΣΗ, ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΔΕΞΙΕΣ ΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΥΣ, ΛΥΠΟΥΜΑΙ ΠΟΥ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΜΕ ΦΕΡΝΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥΣ.
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΜΙΚΡΟΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ, ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΟΛΑΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΙ ΑΝΗΚΟΥΜΕ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Ανώνυμος είπε...

Πραγματικά η θρασυδειλία και το κόμπλεξ μερικών πίσω από την ανωνυμία τους δεν έχουν όριο...δεν στο είπα ότι τα έλεγα στο βρόντο?Και αμέσως μετά απο αυτό το σχόλιο είμαι εκ νέου έτοιμος για ένα νεό κύμα απο λάσπη ενάντια σε μένα και άλλους συντρόφους της Β2..ας είναι,εμείς θα συνεχίσουμε όσο και να σας πονάει..ελάτε και την Παρασκευή να κεράσουμε ποτάκι..

Ανώνυμος είπε...

re george, o arxigos stin ap'eksw?